WordPress Website Onderhoud

gedreven productiebedrijf

Het onderhoud van jouw website goed geregeld

WordPress is het nog steeds het populairste contentmanagementsysteem (CMS) ter wereld. Grote kans dat ook jouw website op WordPress draait. Het feit dat vele websites op WordPress draaien, maakt het ook zeer vatbaar voor hackaanvallen en beveiligingslekken.
Goed onderhoud en regelmatige updates zijn daarom van groot belang om jouw website in de lucht te houden.

Merk jij dat je website trager is geworden? Werken doorverwijspagina’s niet meer? Heb je last van ‘dode links’ en 404-foutmeldingen?
Lopen sommige pagina’s vast? Krijg je veel spam binnen via het contactformulier? Laat ons je helpen!

Webguyz duikt in je website, gaat op zoek naar fouten en lost ze voor je op.

WordPress Onderhoud, Service & Support

Webguyz zorgt voor het onderhoud van jouw WordPress website; regelmatige updates van plugins, snelheid optimalisatie, het oplossen van (technische) foutmeldingen, bugfixing, thema-aanpassingen, real-time monitoring en back-ups.

Alle onderhoudswerkzaamheden m.b.t. jouw WordPress website nemen we graag van je over, zodat jij je volledig kunt focussen op de core business van jouw bedrijf of organisatie en de werkzaamheden die daar bij komen kijken.

Wij bieden website onderhoud voor zowel grote, uitgebreide websites alsmede kleinere websites, zoals one-page websites. Ook voor het onderhoud aan webshops – bijvoorbeeld een WordPress website in combinatie met een WooCommerce plugin – ben je bij Webguyz op de juiste plek!

Jouw website altijd up-to-date met Webguyz Service

Webguyz biedt de mogelijkheid voor eenmalig onderhoud aan je WordPress website, bijvoorbeeld wanneer deze volledig is vastgelopen.
Wij zorgen ervoor dat jouw website binnen no-time weer online staat en naar behoren functioneert.

Daarnaast is het mogelijk om een servicepakket af te sluiten. Met een onderhoudspakket van Webguyz heb jij geen omkijken meer naar je website.
Wij zorgen voor periodieke updates van plugins en thema’s, maken regelmatige back-ups, zorgen ervoor dat de beveiliging 100% in orde is en onze tools houden in de gaten of jouw website continu beschikbaar is (‘uptime monitoring’).

Houd je website online, veilig én toekomstbestendig met Webguyz Service.

Laat ons jouw wensen weten

Ready for launch?

Onze websites hebben altijd:

Responsive design

SSL certificaat

Professionele hosting

Basis SEO

Periodieke back-ups

Contact Webguyz!

Vul het formulier in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op!