Let's Talk

Ben jij op zoek naar een webbouwer? Ben je benieuwd wat er komt kijken bij een nieuwe website of webshop? Of ben je gewoon aan het oriënteren? Schroom niet om contact op te nemen met Webguyz.

Vraag maar raak

Contact

We komen graag met jou in contact. Vul het contactformulier in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op. Wil je liever direct contact? Aarzel geen moment en bel ons op het onderstaande nummer!
Contactgegevens
(055) 203 23 89
Het Webguyz kantoor

kvk: 80335322
btw: NL861635644B01

Contactformulier

snelle antwoorden op veelgestelde vragen

FAQ

Jazeker, graag zelfs! We gaan graag met je rond de tafel om te sparren, ideeën uit te wisselen of enkel voor een bak koffie. Maak hier een afspraak met één van onze toppers. Liever een video-call? Geen probleem, bel even en we plannen een geschikt in.

Absoluut, je kunt bij ons terecht voor eenmalige wijzigingen. Uiteraard werken we graag naar een samenwerking, maar bij Webguyz zit je nergens aan vast. We werken op uurtarief of projectbasis.

Niks! Wij regelen alles voor je. De verhuizing van jouw website naar onze servers, evenals e-mail, cloud en overige onlinediensten. Wij nemen contact op met jouw huidige leverancier.

Dit is sterk afhankelijk van het vraagstuk. Plan een gratis afspraak in met één van onze adviseurs en wij kunnen vrijwel direct aangeven hoe snel we jouw website kunnen opleveren.

Een goede website laten bouwen is sterk afhankelijk van de kwaliteit, expertise van de websitebouwers en design. Er spelen dus veel factoren die de prijs van een website bepalen. Benieuwd wat het ongeveer gaat kosten, we geven graag vrijblijvend antwoord op deze vraag. Neem gerust contact met ons op.

Ben je al klant van ons? Neem dan contact op via ons serviceportaal, telefoon of WhatsApp.
Ben je (nog) geen klant van ons? Geen probleem, we helpen je graag verder. Bel ons op (055) 203 23 89 of mail ons via [email protected]

Ja! We werken veel samen met andere bureaus, ZZP’ers en adviseurs. Neem contact op met Mark op +316 34 74 56 84 of [email protected], we komen graag in contact.

Nee, bij Webguyz zit je nergens aan vast, tenzij anders overeengekomen. Al onze diensten en producten zijn schaalbaar en maandelijks opzegbaar. Externe kosten als digitale betalingen (iDeal o.i.d), e-mailservers (Google Workspace of Office 365) en licentiekosten zijn transparant en worden op voorhand overlegd.

Jazeker. Onze websites worden zo gemaakt dat we eenvoudig kunnen wijzigen of uitbreiden. We voeren werkzaamheden uit op uurbasis (€65 pu) of spreken van tevoren een prijs met je af.