Hét creatieve multimedia bureau

Wij zijn een jong en gedreven productiebedrijf met korte lijnen voor alle particulieren, zzp’ers en mkb’ers. Van webdesign tot grafische vormgeving; wij bieden het totaalpakket.

over ons productiehuis

Webguyz

We helpen jouw onderneming op een professionele manier naar buiten te treden, waarbij de connectie tussen jou en de klant centraal staat. Hierbij streven we naar een zo kosten- en tijdsefficiënte manier van werken na. 

Als ondernemer of creatieveling wil je graag bezig zijn met je product en niet alle randzaken die daar omheen hangen. Wij van Webguyz begrijpen dit maar al te goed en zijn er voor je om je online en offline zichtbaarheid te verzorgen. Zo kan jij je volledig focussen op de zaken waar jij goed in bent.

Jaren ervaring in (web)design

Het kantoor dat met je meedenkt.

Zo komen we tot een succes

Onze werkwijze

We laten jouw visie graag werkelijkheid worden.

 

01

Oriëntatie

Het identificeren van de redenen van het bestaan van de website en wat het zou moeten bereiken, is de eerste stap in het proces. De doelstellingen die aan het begin van het project worden vastgelegd, vormen de basis voor alle toekomstige beslissingen in o.a. de navigatie en het visuele ontwerp van de website. 

Conceptontwikkeling

Op basis van de verzamelde informatie maken wij een functioneel ontwerp met wireframes van pagina’s. Hiermee weten we zeker dat alle onderdelen op de website staan, wat de onderlinge relaties zijn en bepalen we hoe de algemene navigatie wordt gestructureerd. We maken een gids voor het definiëren van de inhoudshiërarchie op de pagina’s. Bovendien creëren we de visuele stijl. Deze wordt hoogstwaarschijnlijk bepaald door het visuele merk van de organisatie; het doel is om het web te verbinden met alle andere vormen van communicatie van de organisatie.

02

03

Techniek en design

Nu de ontwerpen zijn goedgekeurd, is het tijd om de pagina’s verder uit te werken, nieuwe inhoud te ontwikkelen en/of oude inhoud te verfijnen. Video’s, afbeeldingen, animaties en andere media die op de site zullen verschijnen, worden gemaakt – evenals de HTML, scripts en CSS van de website.

In deze fase wordt de website ook uitvoerig getest. Dit is van belang omdat alle problemen moeten worden opgelost voordat de site live gaat. Er is niets dat een merk meer aantast dan een site die niet goed functioneert of die spelfouten of gebroken ontwerpelementen bevat.

Lancering

De grote dag. Het project wordt met een knal gelanceerd, zodat iedereen op de hoogte is van jouw nieuwe website. 

Na livegang wordt direct gestart met het verzamelen van informatie en feedback van gebruikers en bezoekers van de nieuwe website. In overleg blijven we de website in de gaten houden, zodat we te allen tijde het maximale eruit halen.

04

05

Samen groeien

Jouw business groeit en Webguyz groeit met je mee! Onze websites zijn schaalbaar en aan te passen naar de groei van je onderneming. We kunnen in de toekomst pagina’s toevoegen, strategieën uitzetten en modules toevoegen om het maximale uit jouw online omgeving te halen. We blijven graag met je meedenken en zijn voor vragen altijd bereikbaar!

Laat ons jouw wensen weten

Ready for launch?

Onze websites hebben altijd:

Responsive design

SSL certificaat

Professionele hosting

Basis SEO

Periodieke back-ups

Contact Webguyz!

Vul het formulier in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op!