Eenvoudig jouw producten online verkopen?

Voor iedereen die zijn producten online wil gaan verkopen maken wij succesvolle webshops. Betaalbaar, razendsnel en met de beste webwinkel-ontwerpen voor optimaal resultaat!

Start met online verkoop

Een webshop van Webguyz

Krijg direct meer omzet met een doelgerichte webshop van Webguyz. Wij bouwen een webshop die overzichtelijk is voor de klant én eenvoudig te beheren is door jou. Voeg zelf nieuwe producten toe, pas eenvoudig de voorraad aan, zet een product in de uitverkoop of biedt productspecifieke upsells aan; het kan allemaal.

Uit ervaring weten wij hoe we een optimale webshop moeten maken, zodat jij online de beste resultaten kan bereiken. Benieuwd hoe jij online producten of diensten kan aanbieden? Kom met ons sparren en ontdek de mogelijkheden van een Webguyz webshop.

 

Webguyz fotoshoot klein-8
Webguyz fotoshoot klein-18

Onze webshops zijn sterk gebouwd en bieden veel (uitbreidings)mogelijkheden. Samen met jou bepalen we welke onderdelen nodig zijn om jouw online business zo succesvol mogelijk te maken.

Talloze betaalmogelijkheden

We zorgen voor een professionele 'payment gateway.' Zo kan je de klant vele mogelijkheden bieden om te betalen. Denk hierbij aan iDeal, Paypal, creditcard of achteraf betalen.

Koppeling externe platformen

Zorg voor efficiënte bezorging of bied de klant net dat extra's. Webguyz zorgt ervoor dat jouw webshop gekoppeld kan worden aan externe platformen.

Geoptimaliseerde bezorging

Met één druk op de knop verzendlabels printen en zonder enige moeite een persoonlijke track&trace code sturen naar je klanten. PostNL of DHL, de keuze is aan jou!

Beveiliging en onderhoud

Webguyz biedt een hoog servicelevel. We bieden servicecontracten aan zodat we jouw website up-to-date houden en voorzien van de nieuwste beveiligingsstandaarden.

Klantaccounts

Bied jouw klanten de mogelijkheid om een account aan te maken, zodat ze eenvoudig een nieuwe aankoop kunnen doen of snel hun bestelling kunnen checken.

E-mail marketing

Zet al je klanten in een mailinglijst en houd ze op de hoogte van aanbiedingen en nieuwe producten. Genereer meer conversie en maak gebruik van persoonlijke kortingsacties.

Eenvoudige aftersales

Met onze handige aftersales feature maak je eenvoudig van een klant een terugkerende klant. Trigger jouw klanten met soortgelijke producten of reserveonderdelen.

FAQ en klantenservice

Maak een FAQ pagina en biedt via een contactformulier, telefooncentrale of WhatsApp Business de beste service voor jouw klanten.

Goede vindbaarheid

Wij zorgen ervoor dat jouw webshop goed wordt geïndexeerd door Google. Zo is hij makkelijk te vinden. Meer uit SEO halen? Ook dan helpt Webguyz je verder!

Functionele modules

Als ondernemer heb je persoonlijke wensen voor jouw webshop. Met onze functionele modules zijn we zeer flexibel en kunnen we de online winkel optimaal indelen.

Moderne techniek

Webguyz werkt met de nieuwste software. Zo zorgen we ervoor dat jouw webshop functioneel is op desktop én mobiel. Hiermee is hij klaar voor de toekomst.

Hoge conversie

Met onze ervaring in combinatie met de nieuwste techniek en automatische processen zorgen we ervoor dat jouw webshop op alle fronten gaat scoren.

Een webguyz webshop

Eindeloze online mogelijkheden

Onze webshops bieden onbeperkte mogelijkheden voor online verkoop. We zorgen voor een overzichtelijk bestelsysteem voor klant én ondernemer. We bieden de mogelijkheid om facturen eenvoudig te laten koppelen met jouw boekhoudpakket. Bovendien maken we een koppeling met verzendpartners zodat jouw producten snel en gemakkelijk bij de klant worden bezorgd.

Jouw webshop gevuld met

Professionele productfoto's

Verkoop je producten beter en sneller met strakke foto’s. De fotograaf van Webguyz schiet productfoto’s van hoge kwaliteit in de studio of op locatie. Detail opnames, productopties, kleuropties; we kunnen het allemaal in beeld brengen. 

MX collection-156
Onlangs opgeleverde projecten

Webshops

Proward

Geautomatiseerde webshop met premium support modules
Bloompje

Online concept-store in een gelikt jasje
Neem vrijblijven contact op

Een kickstart nodig voor jouw online verkoop?

Benieuwd hoe wij een succesvolle webshop kunnen bouwen voor jouw branche? We boeken graag een oriënterend gesprek in. Neem vrijblijvend contact met ons op!
Extra tools voor succes

We maken je webshop compleet!

We maken koppelingen met verschillende online kanalen zodat jouw business geoptimaliseerd gepresenteerd wordt en tegelijk vindbaar is.

Het afrekenproces is het belangrijkste onderdeel van jouw webshop. We zorgen ervoor dat dit proces foutloos verloopt en zorgen voor meer omzet met slimme salestechnieken.

Klant is koning, dat weten wij al te goed.  We zorgen voor de beste klantenservice communicatie-mogelijkheden in jouw webshop.

Laat je webshop voor je werken als een verkoopmachine. Een Webguyz webshop biedt alle bouwstenen die je nodig hebt voor een conversiegerichte webwinkel.

Beheer jouw eigen voorraadsysteem. Kom nooit voor verrassingen te staan en minimaliseer jouw administratie.

Met deze strategische en geautomatiseerde aanpak verkoop je slim en snel meer producten aan jouw klant.
Support wanneer jij het nodig hebt

Onze service

We bieden ondersteuning aan waar nodig, zelfs wanneer je nog geen klant van ons bent. Onze webshops worden zeer gebruiksvriendelijk gemaakt, zodat je zelf eenvoudig teksten en afbeeldingen kan aanpassen. Heb je hier hulp bij nodig of wil je het volledige beheer van de website uitbesteden? Bel Webguyz.

Met Webguyz Service gaan we nóg een stapje verder. Met dit Servicepakket werken we alle onderdelen van de webshop periodiek bij. Zo voldoet deze altijd aan de laatste beveiligingseisen en houden we ‘m altijd bloedsnel. Zo hoef jij niet meer om te kijken naar de webshop en kan je je volledig richten op het runnen van je onderneming.

Laat ons jouw wensen weten

Ready for launch?

Onze webshops hebben altijd:

Betaling gateways

Persoonlijke klant accounts

Verzendmogelijkheden

Voorraadmodules

Filters en zoekfuncties

Contact Webguyz!

Vul het formulier in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op!