Ons portfolio

Een kleine greep uit onze onlangs opgeleverde projecten.

websites van klein tot groot

Webdesign van Webguyz

Eenvoudige tot op maat gemaakte website-ontwerpen, doeltreffend voor jouw organisatie. We denken mee vanaf de eerste ideeën tot de oplevering én daarna. We gebruiken onze ervaring in de digitale wereld om de beste online oplossingen te vinden voor jouw bedrijf.

Hieronder vind je een greep uit onze diversiteit aan opgeleverde projecten. Van websites tot webshops en van strak en zakelijk tot vrolijk en speels. 

Zomers frisse website

Casita Property Services

Voor Casita Property Services hebben wij een gloednieuwe website gemaakt die aansluit bij de hoofdonderneming Casita Travel, maar toch een eigen identiteit heeft. De zomers frisse website heeft een heldere opbouw en is gevuld met prachtige beelden van de Costa Blanca. 

Op aanvraag hebben wij een interactieve module ontwikkeld die overzichtelijk alle Spaanse accommodaties toont die Casita in beheer heeft. Door middel van slimme filters kan de juiste vakantiewoning worden gevonden en direct worden geboekt. De module is door Webguyz zo gebouwd dat de klant deze eenvoudig zelf kan bijhouden en ten alle tijden kan aanvullen.

Webdesign

Module op maat

SEO-ready

Geautomatiseerde webwinkel

Proward

Voor Proward hebben wij een volledig geautomatiseerde webwinkel ontwikkeld waarbij de focus is gelegd op de totale ervaring (UX; User Experience) van de bezoeker. Hierin speelt een betrouwbare uitstraling een grote rol. Een bedrijf gespecialiseerd in beveiliging moet uiterst representatief overkomen. Dit gecombineerd met een snelle service en gemakkelijk contact via de chatmodule zorgt voor vlekkeloze bestellingen.

De webshop van Proward is multi-inzetbaar door een combinatie in B2C en B2B. Zowel particulieren als bedrijven kunnen gemakkelijk terecht voor beveiligingsproducten en toebehoren. Daarnaast zijn er koppelingen gemaakt met bekende online platformen als bol.com en marktplaats.nl.

Webshop

Corporate identity

Fotografie

Webmodules

Verzendmodule

Klantenservice

Online conceptstore

Bloompje

Voor Bloompje hebben we een frisse nieuwe webshop gebouwd en een nieuwe corporate identity doorgevoerd in de online omgeving. We hebben en aantrekkelijke webshop gebouwd die aansluit bij de doelgroep van Bloompje. Zachte kleuren, heldere fonts en vriendelijke afbeeldingen zorgen voor aangename shop ervaring.

De webshop bevat custom gebouwde shoppagina’s, interactieve filters, facturatie, een verzendmodule en is zo gemaakt dat het team van Bloompje doelgericht de webshop zelf kan beheren. 

Webshop

Modules op maat

SEO-optimalisatie

Betaalsysteem

Verzendmodule

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP​

Krachtige online ontwerpen met Webguyz

Benieuwd hoe wij jouw online doelen waar gaan maken? Of wil je gewoon eens sparren?
Je kan ons altijd vrijblijvend bellen, Whatsappen of mailen!
Professionele multi-language website

Royal Air Charters

Voor Royal Air Charters hebben wij de gehele corporate identity vormgegeven. We hebben het logo ontworpen, de huisstijl bepaald en de website ontwikkeld. In samenspraak met de eigenaren hebben we de dochteronderneming van Royal Air Sweden voorzien van een eigen identiteit. Strak, zakelijk en betrouwbaar waren hierbij de sleutelwoorden. Een uitstraling die past bij de luchtvaartsector gecombineerd met eigen treffende accenten.

Webdesign

Corporate identity

Fotografie

Multi-language

SEO

Google Workspace

Honderden producten overzichtelijk online

Betec Controls

Begin dit jaar zijn wij de samenwerking aangegaan met Betec Controls B.V. uit Vaassen. Voor Betec Controls hebben we een allround catalogus website ontwikkeld voorzien van een gedegen zoekfunctie gericht op zowel installateurs als inkopers. Meerdere vol automatische modules zorgen ervoor dat meerdere processen zowel in de frontend als backend optimaal (ver)lopen.

Daarnaast voorzien wij Betec Controls van VOIP-telefonie met een doordacht belplan zodat de bereikbaarheid optimaal is. Benieuwd wat wij nog meer voor Betec Controls gaan uitvoeren? Houdt onze nieuwsberichten in de gaten.

Webdesign

Asset 10 Color

Webcatalogus

Offertemodule

Chatmodule

VOIP telefonie

gedreven productiebedrijf

Waarom Webguyz?

Van eenvoudige portfolio websites tot uitgebreide webshops, wij maken het. Maar we leveren ook indrukwekkende visuals, creëren pakkende huisstijlen en maken drukwerk van elke omvang. Als creatieve ondernemers houden we van korte lijnen en zijn we laagdrempelig te bereiken.

Webguyz fotoshoot klein-8
Webguyz fotoshoot klein-18