Ons portfolio

Een kleine greep uit onze onlangs opgeleverde projecten.

websites van klein tot groot

Webdesign van Webguyz

Eenvoudige tot op maat gemaakte website-ontwerpen, doeltreffend voor jouw organisatie. We denken mee vanaf de eerste ideeën tot de oplevering én daarna. We gebruiken onze ervaring in de digitale wereld om de beste online oplossingen te vinden voor jouw bedrijf.

Hieronder vind je een greep uit onze diversiteit aan opgeleverde projecten. Van websites tot webshops en van strak en zakelijk tot vrolijk en speels. 

Professionele multi-language website

Royal Air Charters

Voor Royal Air Charters hebben wij de gehele corporate identity vormgegeven. We hebben het logo ontworpen, de huisstijl bepaald en de website ontwikkeld. In samenspraak met de eigenaren hebben we de dochteronderneming van Royal Air Sweden voorzien van een eigen identiteit. Strak, zakelijk en betrouwbaar waren hierbij de sleutelwoorden. Een uitstraling die past bij de luchtvaartsector gecombineerd met eigen treffende accenten.

Webdesign

Corporate identity

Fotografie

Multi-language

SEO

Google Workspace

Geautomatiseerde webwinkel

Proward

Voor Proward hebben wij een volledig geautomatiseerde webwinkel ontwikkeld waarbij de focus is gelegd op de totale ervaring (UX; User Experience) van de bezoeker. Hierin speelt een betrouwbare uitstraling een grote rol. Een bedrijf gespecialiseerd in beveiliging moet uiterst representatief overkomen. Dit gecombineerd met een snelle service en gemakkelijk contact via de chatmodule zorgt voor vlekkeloze bestellingen.

De webshop van Proward is multi-inzetbaar door een combinatie in B2C en B2B. Zowel particulieren als bedrijven kunnen gemakkelijk terecht voor beveiligingsproducten en toebehoren. Daarnaast zijn er koppelingen gemaakt met bekende online platformen als bol.com en marktplaats.nl.

Webshop

Corporate identity

Fotografie

Webmodules

Verzendmodule

Klantenservice

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP​

Krachtige online ontwerpen met Webguyz

Benieuwd hoe wij jouw online doelen waar gaan maken? Of wil je gewoon eens sparren?
Je kan ons altijd vrijblijvend bellen, Whatsappen of mailen!
Sportieve website met VWE-module

Track-Motion

Recent heeft Track-Motion het onderdeel automotive bij Webguyz neergelegd om online goed vindbaar te zijn met een sportieve uitstraling. We hebben voor Track-Motion Automotive een complete website ontwikkeld die gekoppeld is aan een VWE voorraadmodule. Hierbij kan Track-Motion eenvoudig op één plek een voertuig toevoegen die vervolgens zichtbaar is op verschillende platformen. Door zorgvuldig gebruik te maken van de juiste sfeerbeelden hebben wij voor Track-Motion een strakke website weten te realiseren. Daarnaast hebben wij een volledig SEO traject opgezet voor Track-Motion waarbij zij nu met 10 trefwoorden op pagina 1 staan.

Webdesign

Huisstijl

Voorraad module

SEO

Webmodules

Drukwerk

Unieke en vrolijke website

Good Bear Cookies

Voor de gloednieuwe koekjesbakkerij hebben we een unieke en vrolijke website mogen ontwerpen. Het webdesign moest naadloos aansluiten op de look en feel van de onderneming. Door gebruik te maken van speelse elementen, haarscherpe foto’s en animaties is dit ons gelukt.
Naast de website met bestelmodule hebben we ook een kleine webshop ontwikkeld op een subdomein voor de verkoop van de echte ‘Good Bear Cookies’ merchandise. 

Webdesign

Webshop

Bestelmodule

Giftcard module

Doorstuur service

gedreven productiebedrijf

Waarom Webguyz?

Van eenvoudige portfolio websites tot uitgebreide webshops, wij maken het. Maar we leveren ook indrukwekkende visuals, creëren pakkende huisstijlen en maken drukwerk van elke omvang. Als creatieve ondernemers houden we van korte lijnen en zijn we laagdrempelig te bereiken.

Webguyz fotoshoot klein-8
Webguyz fotoshoot klein-18