Upgrade naar beveiligde HTTP

Je hebt waarschijnlijk gemerkt dat wanneer je op een beveiligde website bent, je verbinding verandert van http (wat onveilig is) in https (wat veilig is). Dit betekent dat de verbinding tussen de website en bezoekers versleuteld is. Dit is vooral belangrijk voor het veilig verwerken van betalingen en formulieren. Het zorgt ook voor meer privacy en geeft de website een professionelere indruk.

Een onverwacht, maar welkom voordeel is dat Google ziet dat de website een beveiligde verbinding heeft en bepaalt dat deze geloofwaardiger is dan andere. Het algoritme verhoogt vervolgens de website in de zoekresultaten. Dit geeft je een betere kans om op de eerste pagina van Google te komen, recht boven jouw concurrenten.

Til jouw website naar een hoger niveau!

Bij Webguyz hebben we beveiliging en privacy hoog in het vaandel staan. Om die reden is een SSL-certificaat inbegrepen bij alle hostingpakketten die wij aanbieden. Al onze klanten hebben dus een betrouwbaar en beveiligde verbinding op hun WordPress website. Ben je nog geen klant en wil je ook graag een HTTPS verbinding op je website? Bel Webguyz!

Samen aan de slag?

Neem contact met ons op!

Contact Webguyz!

Of vul ons contactformulier in.

Waarmee kunnen we je helpen?

Hoe kunnen we je bereiken?